ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ

Το Olympiko σας παρέχει την δυνατότητα να συμβουλεύεστε ειδικό πτυχιούχο διατροφολόγο, εξωτερικό συνεργάτη του γυμναστηρίου μας. Σε αυτά τα πλαίσια, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε υπηρεσίες λιπομέτρησης και διαιτολογικής παρακολούθησης και να τις προσαρμόσετε στα θέλω σας. Είτε αυτά έχουν να κάνουν με την απώλεια βάρους είτε με την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού μοντέλου διατροφής. Μέριμνα η οποία, δρώντας παράλληλα με την καλυτέρευση της φυσικής κατάστασης, εξυπηρετεί τον βασικό στόχο της βελτίωσης στην ποιότητα ζωής των μελών μας.

Olympiko Διατροφή και λιπομέτρηση

Solarium

Η επίσκεψή σας στο solarium του γυμναστηρίου μας, θα σας δώσει ένα ονειρικό σοκολατί χρώμα, βγαλμένο από τους τροπικούς. Μακριά από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και με την καλλυντική φροντίδα του ειδικά διαμορφωμένου μας χώρου, θα έχετε την δυνατότητα να διατηρείτε όλον τον χρόνο το χρώμα του καλοκαιριού.

Olympiko solarium

Massage

Το μασάζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησης, καθώς τα οφέλη που προσφέρει καλύπτουν τρεις βασικούς άξονές της: Πρόληψη, επούλωση, αποκατάσταση. Με το μασάζ αποκτάτε μεγαλύτερη ευλυγισία στις αρθρώσεις και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, κάτι που σας καθιστά λιγότερο ευάλωτους σε τραυματισμούς, ενώ ενισχύεται το ανοσοποιητικό μέσω της ενεργοποίησης των λεμφοκυττάρων, τα οποία προστατεύουν από ιούς. Αν έχετε ήδη πόνο, το μασάζ θα επιδράσει πάνω του καταπραϋντικά, μέσω της απελευθέρωσης ενδορφινών, οι οποίες έχουν ιδιότητες φυσικού παυσίπονου. Παράλληλα, οι ενδορφίνες- γνωστές και ως “ορμόνες της ευτυχίας”-, ρίχνουν τα επίπεδα της αδρεναλίνης, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε ένα γενικότερο αίσθημα ευεξίας, ενώ μειώνουν τις τιμές της κορτιζόλης, η οποία-ως η κύρια ορμόνη του στρες- ευθύνεται για ασθένειες που έχουν σχέση με τον μεταβολισμό, όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης. Επίσης, το μασάζ βοηθά το μυϊκό μας σύστημα να ανακάμψει από την καταπόνηση της προπόνησης και ασκεί μυς οι οποίοι είναι αδύναμοι, ατροφικοί ή πιασμένοι λόγω της καθιστικής ζωής, ενώ έχει θετικό αντίκτυπο στην σωστή στάση και στην ενέργεια του σώματος(λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος), προσφέροντας ποιοτικότερο ύπνο και ανανεώνοντας την επιδερμίδα.

Olympiko Μασάζ